Robienie i spożywanie jedzenia w kamperze będzie wymagało rozwiązań, jakie łączą odpowiednią funkcjonalność z oszczędnością miejsca. Dobrane w odpowiedni sposób obiadowe akcesoria powodują, że zwykłe posiłki staną się naprawdę przyjemnym elementem podróży, nawet z ograniczoną ilością miejsca. Lekkie, nietłukące się naczynia są podstawą kuchennego wyposażenia w kamperze. Zastawy wykonane z dobrej jakościowo melaminy łączą w sobie praktyczność z eleganckim wyglądem, są odporne na mechaniczne uszkodzenia, nie powinny się wywracać podczas jazdy i można je myć w zmywarce.
Talerze z podwyższonymi rantami zapobiegają rozlewaniu się płynnych posiłków podczas jedzenia w niestabilnych warunkach. Komplety naczyń, które można układać jeden na drugim, pozwolą oszczędzić znaczną ilość miejsca we wnętrzu szafek, a niewielkie turystyczne sztućce, jakie można połączyć w jeden zestaw lub złożyć, zajmują minimalną przestrzeń w szufladzie. Modele ze stali nierdzewnej zapewnią higienę i trwałość, a specjalne uchwyty chronią przed przemieszczaniem się w czasie jazdy. Praktyczną opcją są również sztućce wielofunkcyjne które łączą kilka narzędzi w jednym, przydatne w szczególności podczas pikników poza kamperem.
Składane maty stołowe zrobione z łatwego do czyszczenia materiału chronią blat przed zarysowaniami i zabrudzeniami. Podkładki antypoślizgowe pod naczynia zapobiegają przesuwaniu się szklanek i talerzy przy posiłkach, co ma szczególne znaczenie przy nierównym podłożu kempingów, a z innego potrzebnego wyposażenia wymienić można Butla GASBANK.
+Tekst Sponsorowany+